Sunday, 30 September 2012

I'm trying

ASSALAMUALAIKUM...

sumber: MR Google dan Pak cik Nick


This blog will going to be update by me soon. Dah habes berhabuk tahap lapuk setelah dibiarkan blog ni membusuk tanpa post. InsyaALLAH, bakal istiqamah menulis blog jika tiada aral melintang, asal tebal mendatang dan virus mendekatkan diri. In the moood of semester break.. Yeaaahhhh!!! Keceriaan terserlah. #blinkblink...

Friday, 10 February 2012

on my way

     Assalamualaikum..
saje nak post sebab tak tahu nak beritahu kepada siapa. im on my way of finishing final exam for trimester 2. dah habes 3 paper, sekarang remaining ada  lagi 2 paper. Alhamdulillah, semuanya berlalu dengan baik.. Aku hanya berharap yang 2 paper lagi dipermudahkan ALLAH. bila tinggal berjauhan ni, baru aku sedar yang tidak siapa pun boleh membantu aku untuk menguatkan semangat aku, melainkan ALLAH. terima kasih YA ALLAH, hanya Engkau yang ada saat aku perlu berbicara.. Alhamdulillah.