Saturday, 19 March 2011

Betapa Penantian SPM2010 itu.

Assalamualaikum.

Hari ni dah Ahad nampaknye. mksudnye ada 3 hari lagi untuk result spm. 


nervous
curious
excited





NERVOUS , EXCITED , CURIOUS.
 mcm2 ada dalam fikiran fqah skrg.. penantian itu sememangnya menyeksakan. tapi tak seseksa tunggu orang yang mungkir pada janjinya< tetibe plak. HAHA. mmg sangat2 risau, banyak sangat yang fqah fikir, smpai kusut kepala.. tapi sangat2 la berharap yang penantian ini mendatangkan hasil , seperti mana sejarah exam yang lepas. agak lama jugak la fqah tggu untuk dapatkan result... 


UPSR 2005: punya la lama menunggu sampaikan family dah pindah ke KL n fqah tpksa tinggal kt ipoh utk amek result, tp Alhamdulillah semuanya berbaloi. Syukur sangat2..


PMR 2008: wktu tu satu fmily dh nk pindah ke sitiawan , result masih tak kluar2 lagi. dh pindah, tpaksa dtg ke png semula untuk amek result.. sabo je la. tp apa yang penting resultnya pun...YA ALLAH, syukur sangat2.. lagi satu klau tk mai penang semula, tk merasa la nak menginap kt kompleks tabung haji..hehe.


SPM 2010: ada ujian juge, semasa SPM, ibu n ayah takde, menunaikan haji. duduk kt uma, opah n nenek yang jaga.. thanks opah nenek, sudi jge kami ber5 yang sangat la nakal. n now, ayah, opah, nenek dah nak g umrah(esok 21 MAC - 3 APR), result spm msih dlm tanda tanya..  insyaALLAH, jawapannya RABU ini...